protein sallaksiyon için ürünler (5)

Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. Doğal için N RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat özütü belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler
PROTEİN 96

PROTEİN 96

FREY Nutrition'dan PROTEIN 96'yı çevrimiçi sipariş edin. Kas kütlesi artışı ve yağ kaybı için dünyadaki en yüksek protein içeriğine sahip protein.
Protein Cipsleri

Protein Cipsleri

Farklı protein içeriğine sahip protein gevrekleri Burada protein içeriği ve protein kaynağı değişkendir. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Potasyum sülfat teknik saflık > 99,8%

Potasyum sülfat teknik saflık > 99,8%

Teknik olarak yüksek saflıkta olan potasyum sülfatımız, %99,8'den fazla saflık ile kimyasal bir reaksiyonla üretilmektedir. Potasyum sülfatımız aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır: Yüksek saflık derecesi: Teknik olarak saf potasyum sülfatımız, çok aşamalı bir işlemle arıtılmakta ve en yüksek kalite standartlarına uygun olmaktadır. Optimum işlenebilirlik için potasyum sülfatımız, neredeyse toprak alkali metaller ve klorürler ile ağır metallerden arındırılmıştır. Çok iyi akış özellikleri: Potasyum sülfat, çok iyi akış özelliklerine sahip kristal bir katıdır. Kolayca taşınabilir, depolanabilir ve dozajlanabilir.
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. N doğal için RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat ekstresi belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler